TandlægeApp

Tips og tricks til at tage billeder

 • Få hjælp til at tage billederne.
 • Sørg for god belysning.
 • Brug kameraet på bagsiden af telefonen.
 • Brug blitz.
 • Tryk på skærmen for at stille kameraet skarpt.
 • Tryk på knapperne på siden af telefonen for at tage et billede.
Redigér Slet

TandlægeApp er en helt ny app, der hjælper dig med at finde den rigtige tandlæge!

I TandlægeApp finder du ikke bare en tilfældig tandlæge, men i stedet den mest kompetente tandlæge, der kan løse netop dit behandlingsbehov. I TandlægeApp tager du billeder af dine tænder, som bliver sendt til tandlæger i nærheden af dig. Ud fra billederne vurderer tandlægen den bedst mulige behandling, og vi matcher dig med en eller flere tandlæger, der kan opfylde netop dit behov.

Redigér Slet

I TandlægeApp har vi samlet de dygtigste tandlæger, der efteruddanner sig og holder sig opdateret med markedet. Det betyder, at du ikke bliver tilbudt en kortsigtet, billig løsning, men i stedet en holdbar, æstetisk behandling, der er en bedre investering på lang sigt.

TandlægeApp skaber kontakten til kvalitetsbevidste tandlæger, så du får den bedst mulige behandling til netop dine tænder. Det betyder, at det kun er tandlæger, som har kompetencerne til at udføre behandlingen, der kontakter dig.

Redigér Slet

TandlægeApp kan downloades i App Store og Google Play. Du søger blot på ”TandlægeApp”.

Download TandlægeApp i App Store her.

Download TandlægeApp Google Play her.

Redigér Slet

Et billede siger mere end 1.000 ord. Tandlæger kan se alle former for problemer og eventuelle sygdomme ud fra de få billeder, du skal tage. Baseret på billederne kan de vurdere, hvilken behandling der er bedst egnet til dine tænders problemer.

Redigér Slet

TandlægeApp guider dig igennem 7 obligatoriske billeder, som du skal tage fra forskellige vinkler. Derudover kan du tage valgfrie billeder af problemområder og tilknytte kommentarer. Vi anbefaler, at du får hjælp til at tage billederne. Hvis du har brug for hjælp, så tryk på spørgsmålstegnet, så kan du se originalbilledet og få tips til at tage billederne.

Efterfølgende har du mulighed for at indtaste, hvis du er utilfreds med dit smil eller tænder. Herefter skal du indtaste dine personlige oplysninger, så vi har mulighed for at sætte dig i kontakt med en eller flere tandlæger.

Til sidst har du mulighed for at indtaste følgende oplysninger:

 • Om du er medlem af Sygeforsikringen ”danmark”.
 • Allergier.
 • Kroniske sygdomme.
 • Medicin.
 • Hvordan du har det med at gå til tandlægen.
 • Hvornår du sidst har været til tandlæge.
 • Hvordan forholdet er til din nuværende tandlæge.
 • Evt. andre kommentarer.

Disse pplysninger er ofte nødvendige for at finde den bedste løsning. Manglende oplysninger kan have en betydning for udfaldet; derfor anbefaler vi, at du indtaster alle oplysninger.

Når du har sendt dine oplysninger, får du en bekræftelsesmail. Vi sender dine oplysninger (undtagen de personlige) til tandlæger i nærheden og sætter jer i kontakt. TandlægeApp skaber kun kontakten mellem tandlæge og patient – dvs. at den videre kommunikation mellem tandlæge og patient er uden for TandlægeApps rammer.
 

Redigér Slet

Alle dine oplysninger behandles fortroligt. Dine oplysninger sendes kun til tandlæger i dit nærområde. Det er kun dem og DentaNet, der har adgang til dine billeder. Billederne vil aldrig blive videregivet til en tredjepart.

Redigér Slet

Det er gratis at benytte TandlægeApp. Du kommer i dialog med en eller flere tandlæger, som har de rigtige kompetencer til netop dit behov. 

Tandlægen kan have uddybende spørgsmål eller behov for at undersøge dig nærmere mod betaling.

Selve behandlingen er ikke gratis.

Redigér Slet

Der kan gå op til en uge, før du modtager svar. Det tager tid for tandlægen at vurdere dine billeder og komme frem til den behandling, der er bedst egnet til dine tænder. Det kan være, at uddybende spørgsmål eller en forundersøgelse er nødvendige.

TandlægeApp skaber kun kontakten mellem tandlæge og patient – dvs. at den videre kommunikation mellem tandlæge og patient er uden for TandlægeApps rammer.

Redigér Slet

Hvis du får forskellige behandlingsforslag, kan dit problem højst sandsynligt behandles på flere måder. Vi anbefaler, at du spørger ind til fordele og ulemper ved hver behandling, så du kan tage din beslutning på et velfunderet grundlag. Husk, at du altid kan læse mere om behandlingerne på www.altomtænder.dk.

Redigér Slet

TandlægeApp understøttes af DentaNet og Alt Om Tænder. Vi lægger især vægt på holdbarhed, kvalitet og æstetik. Det betyder også, at du sikkert kan finde billigere løsninger på kort sigt – men på lang sigt vil det ofte være en bedre investering at få lavet en ordentlig behandling fra start af en tandlæge, der investerer i efteruddannelse.

DentaNet er et professionelt netværk af tandlæger, som udveksler erfaringer og efteruddanner sig. Alt Om Tænder er udarbejdet i et tæt samarbejde mellem tandlæger og DentaNet.

Redigér Slet