Forsikring

Det er ikke alle ulykkesforsikringer, der dækker en tandskade. Det er derfor en god idé at undersøge, hvad din forsikring dækker. Hvis du udsættes for en ulykke og beskadiger dit tandsæt, kan du risikere, at du skal igennem en omfattende og dyr behandling for at rette op på dine tandskader. I den forbindelse er det fornuftigt at tegne en tandforsikring, der dækker evt. tandskader.

Yderligere bør du være opmærksom på, at dit barn pr. 1/1 2012 ikke længere er forsikret i institution eller skole af kommunen. Det betyder, at det er forældrenes ulykkesforsikring, der skal dække alle typer af ulykker – også tandskader.

Redigér Slet

Du har mulighed for at tegne en særskilt forsikring for fremtidige skader på dine tænder. En ulykkesforsikring dækker kun ulykker, hvorimod en tandforsikring kan være med til at dække udgifter til almindelige behandlinger, f.eks. udskiftning af en krone eller etablering af en bro. På den måde kan du også sikre dig, at størstedelen af udgifterne til de dyrere behandlinger af tandskader kan dækkes af forsikringen.

En tandforsikring giver forskellige fordele ved, at du kan få tilskud op til 50-80 % til de fleste former for tandbehandlinger. Yderligere vil du have mere råd til at få udført den mest optimale behandling på det rette tidspunkt.

Redigér Slet